Retur Policy

ÅTERBETALNING ELLER BYTE

Vi bryr oss om våra kunder och vill att du ska få en bra upplevelse hos oss. Därför står vi bakom alla våra produkter och erbjuder en 100 % nöjdhetsgaranti! Det innebär att du helt riskfritt kan använda våra produkter i 30 dagar för att testa om det är något för dig.

Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med ditt köp har du 30 dagar på dig från köpedatumet för att returnera varan. Om det har gått 30 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning eller byte.

För att initiera din återbetalning eller ditt byte av vara, skall du skicka oss ett e-postmeddelande till kund.happysmile@hotmail.com och ange ditt beställningsnummer och din begäran om byte eller returnering av vara. 

GODKÄNNANDE AV RETURNERINGAR

Du förlorar din ångerrätt om varan har stora användningsspår och inte är i samma skick som när du fick den. Vänligen returnera varan i samma emballage (påse och kartong) som du fick den i eller i ett annat lämpligt emballage.

När din retur har tagits emot och kontrollerats av oss skickar vi ett bekräftelsemejl till dig. Vi skickar också ett e-postmeddelande till dig när din återbetalning har godkänts. Om din retur accepteras återbetalar vi hela beloppet.

FÖRSÄNDELSE

För att returnera din produkt skall du först skicka ett e-postmeddelande till oss på kund.happysmile@hotmail.com. Du står själv för kostnaderna i samband med returneringen av produkten. Kom ihåg att alltid be om kvitto när du lämnar ditt paket vid postombudet för returnering. Du kan också överväga att få spårning för returneringen av ditt paket. Du ansvarar för paketet till vi mottar det och vi kan inte garantera att vi får det returnerade paketet.